Ексклюзиви
неділя, 31 жовтня 2010 13:39

У Луганську та Миколаєві влаштували каруселі з п'яними "прихильниками" ПР

У Луганську та Миколаєві влаштували каруселі з п'яними "прихильниками" ПР

На дільниці № 08087 (СШ № 43 м. Луганськ) зафіксована "карусель". Про це дізнався представник партії "Фронт Змін", кандидат у депутати Жовтневої районної ради м. Луганська Олексій Кандиба.

Представники "Фронту Змін" та КПУ зафіксували, як до дільниці приходили виборці із заповненими бюлетенями за Партію Регіонів до Луганської міської Ради. До того ж, на ДВК знаходилась дівчина, яка сказала правоохоронним органам, що ії прізвище - Ананьєва, але не показала своїх документів. У неї знаходився список осіб, які повинні були проголосувати за ПР та приходили із заповненими бюлетенями. Після того, як зазначені особи проголосували, вона ставила галочку у своєму списку.

Цей факт зафіксовано, зараз спостерігачі складають акт. Однак правоохоронні органи не відреагували на порушення та відпустили Ананьєву та виборця, що приходив голосувати із заповненим бюлетенем. Окрім того, керівництво ДВК не реагує на ці факти жодним чином. Однак представники "Фронту Змін" та КПУ спільно спостерігають, аби в подальшому виявити подібні випадки.

Як повідомляє спостерігач Громадянської мережі ОПОРА в Миколаєві, кожні 20 хвилин до приміщення для голосування на авто до однієї з дільниць підвозять групи нетверезих, яким до того пояснили, за кого саме треба голосувати.

Громадяни ведуть себе неадекватно, дорогою до кабінок забувають, за кого саме треба голосувати, просять підказок у спостерігачів, виходять з місця для голосування, аби перепитати у тих, хто їх доправив на дільницю.

Молодики, які контролюють процес ззовні, вказують їм на два прізвища: одне – Валерія Положенка, кандидата у міську раду, інше – Володимира Чайки, кандидата на міського голову Миколаєва (обидва – представники Партії регіонів).

Станом на 12:00 таким чином вже проголосувало близько 60 нетверезих громадян.

Окрім того, вдалося почути телефонний діалог молодика-організатора з кимось зі словами: "Деньги закончились, когда подвезут деньги?".

Біля приміщення для голосування постійно стоїть машина, до якої підходять звичайні виборці до того, як зайти голосувати і після. При спробі зняти інцидент на камеру водій заступив державний номер авто та від'їхав подалі від дільниці.

За матеріалами Опора

Зараз ви читаєте новину «У Луганську та Миколаєві влаштували каруселі з п'яними "прихильниками" ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути