вівторок, 29 травня 2012 15:55

Спецтема: Луценко за ґратами

У Луценка розкритикували медзвіт тюремників

У Луценка розкритикували медзвіт тюремників
Юрій Луценко інфікований гепатитом TTV. Фото: fakty.ictv.ua

Державна пенітенціарна служба надає недостовірну інформацію щодо стану здоров'я Юрія Луценка, заявляють його представники, пише "Українська правда".

"Пенітенціарна служба браво відзвітувала, що медична комісія МОЗ у складі професорів 14 разів оглядала Юрія Луценка у межах Лук'янівського СІЗО. При цьому прес-служба держоргану через забудькуватість не уточнила, що у професорів щоразу на руках були результати аналізів крові, де було чітко вказано – наявність у крові Юрія Луценка вірусного гепатиту TTV, що було виявлено ще у вересні 2011 року", - сказано у повідомленні "Народної Самооборони"

"У той же час ДПтС не забула нагадати, що у Луценка не виявлено гепатиту С і раніше виявлено не було. Виникає запитання: чому пенітенціарна служба зациклилася на формі гепатиту С, відсутність якого вона приписує Юрію Луценку?", - заявили у партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко відмовився від медогляду - пенітенціарна служба

Представники Луценка наголосили, що він інфікований гепатитом TTV, "і це ніяким чином не знімає відповідальності із кожного члена медичної комісії, які оглядали, навіть "динамічно", Юрія Луценка як у СІЗО, так і в лікарні швидкої медичної допомоги, де не у всіх палатах є металопластикові вікна".

"Якщо ж професорські регалії відбили пам'ять у людей в білих халатах, то нагадаємо, що вірус TTV є інфекційним агентом, а у хворих на цироз печінки він більш часто зустрічається, ніж у інших. Цю інформацію дружині Луценка підтвердив офіційно Національний медичний університет ім. Богомольця", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, у вівторок прес-служба Державної пенітенціарної служби повідомила, що Луценко відмовився від медичного огляду, і що гепатиту С у нього "не виявлено, і раніше виявлено не було".

Зараз ви читаєте новину «У Луценка розкритикували медзвіт тюремників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути