четвер, 03 липня 2008 08:18

У Луценка пояснили, чим Плющ кращий за Рибакова і Бута

У Луценка пояснили, чим Плющ кращий за Рибакова і Бута
"Фракція НУ-НС збереться і вирішить політичну долю Буту – остаточно і незворотно. Ми візьмемо до уваги досвід БЮТ з Рибаковим і за їх прикладом заберемо мандат у Бута. Він у Верховній Раді на благо українського народу вже напрацювався, час і перепочити", – заявив член "Народної самооборони" Володимир Стретович, повідомляє сайт НС.

Володимир Стретович також не виключає, що трагічну політичну долю двох політичних біженців може повторити і Іван Плющ.

"Він ще в грудні заявив, що не вступить до коаліції. Угоду двох фракцій не підписував, а це те саме, що і самовільно піти з неї. Конституційний суд своїм рішенням від 27 червня це підтвердив. А закон повинен бути один для всіх", – наголосив народний депутат.

При цьому Володимир Стретович зазначив, що фракція НУ-НС може і не ухвалити рішення про дострокове припинення депутатських повноважень Плюща.

"На відміну від Рибакова і Буту, які потрапили під вплив Балоги і його секретаріату, він харизматичний і самостійний політик", – сказав член "Народної самооборони".

Зараз ви читаєте новину «У Луценка пояснили, чим Плющ кращий за Рибакова і Бута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути