Ексклюзиви
вівторок, 26 серпня 2008 10:30

У Литвина не вважають, що смерть Сироти - вбивство

Похорони народного депутата з Блоку Литвина Михайла Сироти, який загинув в ДТП 25 серпня, призначені на завтра.

Про це в інтерв"ю Forum"а розповів народний депутат з Блоку Литвина Олег Зарубінський.

"Загибель Михайла Дмитровича (Сироти) стала шоком для мене. Тим паче, що вранці того ж дня, в неділю, ми з ним разом стояли на параді, присвяченому Дню Незалежності. І увечері по ТРК Київ я дивився передачу, яку веде Корчинський "Четверта влада" (там якраз знімався Сирота). Це було десь в районі дев"яти годин вечора, а о десятій годині, як передають ЗМІ, трапилася аварія. За іронією долі, тоді як я дивився на нього на екрані ТБ, мені подзвонили і повідомили, що Михайло Дмитрович загинув. Фактично глядачі бачили його як живого, тоді як його вже не було в живих. З тих же джерел ЗМІ я знаю, що це було лобове зіткнення з "Ланосом", - сказав нардеп.

На його думку, швидше за все це було просте ДТП, і немає ніяких підстав підозрювати кого-небудь у вбивстві.

"Я товаришував з Михайлом Дмитровичем, особливо останнім часом. Це якраз та людина, яка ніколи нікому не принесе шкоди. Якщо він щось робив, він робив тільки добро. Я не бачу і не припускаю, хто міг би бути зацікавлений в його загибелі", - відзначив Зарубінський.

Політик підкреслив, що загибель Сироти - непоправна втрата для фракції.

У свою чергу начальник прес-служби Департаменту ДАІ МВС України Геннадій Гребньов повідомив, що поки неможливо визначити, що стало причиною аварії, і хто винен в трагедії. "Повинні пройти низки експертиз, зокрема технічні експертизи автомобілів. Поки що слідчо-оперативна група зібрала всі необхідні для цього матеріали, оглянула місце події", - сказав він і додав, що експертизи - "це не справа одного дня".

Гребньов підкреслив, що лише після завершенню експертизи слідство зможе сказати, був чи ні гальмівний шлях у обох автомобілів.

Нагадаємо, 25 серпня в ДТП під містом Узин (Білоцерківський район Київської області) загинув народний депутат України Михайло Сирота (член депутатської фракції "Блок Литвина"). Про це повідомив джерело в правоохоронних органах.

За його інформацією, ДТП сталося близько 21.30 на автодорозі Київ-Одеса. Автомобіль, яким керував Сирота, зіткнувся "лоб в лоб" з ДЕУ "Ланос".

Причини і обставини ДТП з"ясовуються.

Forum.

Зараз ви читаєте новину «У Литвина не вважають, що смерть Сироти - вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути