четвер, 12 серпня 2010 11:50

У Криму дружина Януковича смажила спійману ним ставриду

Увесь час відпочинку в Криму, крім декількох нарад і зустрічей, президент Віктор Янукович проводив у сімейному колі на держдачі N9 у Мухалатці.

Як пише газета "Сегодня", поруч із ним постійно були дружина Людмила Олександрівна та онуки.

Робітники госпблоку цієї держдачі розповіли, що сини президента Олександр і Віктор із дружинами також відвідували батька в Мухалатці (за 12 км від Сімеїзу та за 7 км від фороської резиденції "Заря").

Як зазначає видання, Віктор Янукович-старший відпочивав, як звичайний дачник: пляжний волейбол, доміно, риболовля.

Президент ловив ставриду й з причалу, і виходив у море на катері. І часто, як розповіли газеті, улов готувала до столу дружина президента Людмила Олександрівна - смажила рибу, нарізала салати.

Вечорами Віктор Федорович не відмовляв собі в задоволенні проспівати під гітару. З нововведень на держдачі - караоке.

Втім, через спеку, за рекомендаціями лікарів, президенту довелося виключити улюблений ним теніс і заняття в тренажерному залі.

А плавав Янукович частіше в басейні з заданим температурним режимом нижчим, ніж у відкритому морі, де вода була надто теплою - 28-29 градусів.

У Ялті президент жодного разу не з'явився, хоча його чекали на концерті Тото Кутуньо в "Ювілейному" і навіть якось спеціально "зачищали" територію біля входу на центральний овочевий ринок.

Як відомо, свою першу президентську відпустку (27 днів) Янукович перервав достроково. Через загрозу лісових пожеж в Україні він повернувся до Києва й на моря вже не відправиться.

За час перебування у Криму він провів декілька нарад у Сімферополі й Лівадії, а також понад 30 зустрічей у фороській резиденції "Заря".

У радянські часи дача N9 у Мухалатці (усього держдач у селищі чотири) була закріплена за першим секретарем ЦК Компартії України Володимиром Щербицьким. На ній любив відпочивати й другий президент України Леонід Кучма.

Там є ґрунтовий корт для тенісу з навісом, що відкривається, тренажерний зал у спортивно-оздоровчому корпусі, критий 25-метровий басейн із системою "Ніагара" - морська вода з очищенням і підігрівом.

Фото: Сегодня, Української правди, Партії регіонів

Зараз ви читаєте новину «У Криму дружина Януковича смажила спійману ним ставриду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути