Ексклюзиви
середа, 26 лютого 2014 14:35

У кримському парламенті не ставлять питання про вихід автономії зі складу України - спікер Константинов

У кримському парламенті не ставлять питання про вихід автономії зі складу України - спікер Константинов

Голова Верховної Ради Автономної Республіки Крим Володимир Константинов назвав недостовірною поширену деякими ЗМІ інформацію про те, що в ході позачергового пленарного засідання парламенту автономії планується прийняти радикальні рішення аж до виходу Криму зі складу України, повідомляє прес-центр Верховної Ради АРК у середу.

"У кримському парламенті не ставлять питання про вихід Криму зі складу України. Це провокація з метою дискредитації Верховної Ради автономії, позбавити її легітимності. На жаль, ця провокація організована і підтримана макіївської командою в кримському уряді, яка заради збереження влади готова пожертвувати суспільно-політичною стабільністю на півострові. Для них це чужа земля!", - заявив спікер кримського парламенту.

"Кримчани! Земляки!Крим - наш спільний дім! Мир в будинку - в наших руках! Не піддавайтеся на провокації! У сформованій обстановці зберігайте спокій і виваженість у своїх вчинках", - додав Константинов.

Зараз ви читаєте новину «У кримському парламенті не ставлять питання про вихід автономії зі складу України - спікер Константинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути