пʼятниця, 23 грудня 2011 16:49

"У Кремлі сидять недурні і креативні хлопці. Вони швидко зорієнтуються у ситуації"

"У Кремлі сидять недурні і креативні хлопці. Вони швидко зорієнтуються у ситуації"

Політика вулиці одразу вийшла на такий рівень, коли поліцейські методи стають недієві. Таку думку у новому номері журналу "Країна" щодо масового мітингу у Москві 10 грудня висловив активіст Російського соціалістичного руху Ілля Будрайтскіс.

"Проти 60-80 тисяч кийки безсилі. У Кремлі це розуміють. Іще одна деталь: частина людей збиралися на площі Революції і звідти йшли на місце мітингу - масовим маршем, проїжджою частиною, з червоними і чорними прапорами напроти адміністрації президента, скандуючи гасла. Іще тиждень тому таку ходу важко було навіть уявити", - зауважив він.

"У суботу Медведєв заявив, що підтримує право на мирні збори, але не згоден із вимогами мітингу. Отже, змінює тактику. Стара вже не спрацьовує, тому треба щось свіжіше. Упевнений, вони швидко зорієнтуються у ситуації, адже в Кремлі сидять недурні й креативні хлопці. Вже найближчими днями побачимо, до яких висновків вони дійшли", - підкреслив Будрайтскіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перемогти Путін може тільки нагнувши народ через коліно"

Активіст наголосив, що був здивований тому, що уперше за довгі роки мітинг опозиції показав "Перший канал". Причому був максимально витриманий репортаж.

"Ми самі здивовані. За день до акції опозиція зібрала велику прес-конференцію, і там теж був "Перший канал". Ставили грамотні запитання, без каверз. Поки що важко говорити про якесь потепління і свободу слова, але ці зміни - також плоди вуличної політики", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Медведєв загнав себе у куток, як тільки Путін оголосив про повернення"

Про те, які настрої у російській провінції Ілля Будрайтскіс розповідає у новому номері журналу "Країна" № 49 (102) за 23 грудня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"У Кремлі сидять недурні і креативні хлопці. Вони швидко зорієнтуються у ситуації"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути