неділя, 28 жовтня 2012 20:32

У КПУ відхрестилися від співпраці зі "Свободою" у новій Раді

У КПУ відхрестилися від співпраці зі "Свободою" у новій Раді
Комуністи не будуть співпрацювати з Об'єднаною опозицією та "УДАРом". Фото: job-sbu.org

Комуністи вже знають, що у новій Верховній Раді точно не будуть співпрацювати з Об'єднаною опозицією та "УДАРом". Про це на брифінгу у штабі КПУ у Києві сказав керівник штабу Ігор Алєксєєв.

Відповідаючи на запитання, з ким КПУ буде співпрацювати у новому парламенті, він наголосив: "Я не буду зараз коментувати можливі блокування, тому що це буде залежити від багатьох обставин. Ситуація може бути різна, оскільки у новій ВР зявляться нові політичні сили. Але точно ми не будемо блокуватися з Об'єднаною опозицією та "УДАРом", тому що я не бачу в них жодної різниці", - наголосив він.

Відповідаючи на запитання, чи означає це, що КПУ може працювати з ВО "Свобода", Алєксєєв підкреслив: "Про "Свободу" я взагалі не згадую. Яке може бути блокування КПУ зі "Свободою"? Я подивився їхню економічну програму і зрозумів, що на Західній Україні знову з'являться комуністи".

Також він наголосив, що КПУ буде реагувати на всі порушення, які були зафіксовані.

"Я здивований діями деяких чиновників, які використовували адмінресурс, які не зрозуміли позицію Януковича, який, як ніхто інший, зацікавлений у тому, щоб вибори були прозорими", - підкреслив він.

Так, зокрема, Алєксєєв додав, що на зустрічі з усіма спостерігачами він заявляв, що в Україні ніхто незацікавлений у фальсифікаціях.

Зараз ви читаєте новину «У КПУ відхрестилися від співпраці зі "Свободою" у новій Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути