неділя, 06 лютого 2011 17:24

У КПУ похвалили Януковича за НАТО і відносини з Росією

У КПУ похвалили Януковича за НАТО і відносини з Росією

Один з головних позитивів першої річниці правління Президента Віктора Януковича полягає в тому, що йому вдалося врегулювати питання НАТО і налагодити стосунки з Росією.

Таку думку висловила народний депутат від Компартії Катерина Самойлик, передає ГолосUA.

"Треба поважати вибір наших людей. Він був зроблений на користь Президента Януковича. І за цей рік йому вдалося вирішити фундаментальні і головні речі. А саме: відмовитися від такого болючого питання як вступ до НАТО. В законі про "Внутрішні і зовнішні засади" сказано, що Україна є позаблоковою державою. А також налагодилися відносини з нашим потужним сусідом Росією" , - зазначила вона.

За словами Самойлик, позитивом можна вважати і те, що відновлена вертикаль влади.

"Бо до цього влада практично сама по собі і люди самі по собі. Тому це важлива річ. А негатив у тому, що низка питань залишилися не вирішеними. Казали, що завтра вже буде жити краще. Але, на жаль... В соціальному плані не видно значного покращення. Суспільству нав'язані речі, які не можуть залишити людей у спокої. Це Пенсійна реформа, Податкова реформа, Житловий кодекс. Ці питання - це не реформи. Бо реформа носить структурні зміни. А поки цього не видно. І врешті-решт ми не бачимо реалізації інших соціальних програм. А всі сприймали Януковича як соціального партнера народу", - наголосила вона.

Водночас, додала нардеп, це викликано як суб'єктивними, так і об'єктивними чинниками.

Нагадаємо, минає рік президентства Януковича. У другому турі президентських виборів 2010 року він переміг Юлію Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «У КПУ похвалили Януковича за НАТО і відносини з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути