неділя, 28 жовтня 2012 21:42

У КПУ обурені результатами "Свободи"

У КПУ обурені результатами  "Свободи"
Петро Цибенко вірить, що КПУ матиме більший результат, ніж показують екзит-поли. Фото: zapad.r-u.org.ua

Комуністична партія України набирає набагато більше, ніж це продемонстрували попередні результати екзит-полів. Про це у штабі КПУ сказав народний депутат-комуніст Петро Цибенко.

"Реальний рейтинг КПУ значно вищий, ніж той, який сьогодні показано. До речі, навіть попередні результати опитувань говорили про те, що рейтинги КПУ на сході, півдні ті центрі України значно відрізняється від того, що сьогодні продемонстрували дані так званих екзит-полів", - наголосив він.

Водночас комуніст обурений результатами ВО "Свободи" і переконаний, що вони є сфабрикованими. Відповідаючи на запитання, кому було вигідно завищувати рейтинги цієї партії, Дибенко наголосив: "Мені важко сказати. Я думаю, що це стане очевидно, якщо не найближчим станом, то трохи пізніше. Закулісні організатори цих результатів пожалкують про те, що результат сьогодні саме такий".

Нагадаємо, що за попередніми даними екзит-полів, партія ВО "Свобода" набирає більше 12%, що значно вище за очікувані результати. Водночас комуністи набрали також близько 12%, хоча передбачалося, що результати КПУ будуть вищими.

У штабі КПУ запевняють, що це результати далекі від дійсності. У партії ведуть паралельний підрахунок голосів, результати якого стане відомо через годину.

Зараз ви читаєте новину «У КПУ обурені результатами "Свободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути