пʼятниця, 02 вересня 2011 12:20

У Компартії заявили, що Азаров не злізе з "боргової голки"

У Компартії заявили, що Азаров не злізе з "боргової голки"

Народний депутат від КПУ Олександр Голуб не вірить в те, що нинішня влада припинить брати гроші в борг.

Як повідомила прес-служба Компартії, про це він сказав УНН, коментуючи заяву прем'єр-міністра України Миколи Азарова про те, що потрібно припинити влазити в борги.

"Я не вірю, що цей уряд і ця влада, де більш за все представлені олігархи та їхні інтереси, здатні на подібний крок. Адже саме вони зацікавлені у висмоктуванні цих грошей з міжнародних організацій під зобов'язання держави і під зобов'язання державного бюджету. Тобто, це є політика. Вони не займаються реальною економікою", – сказав комуніст.

Голуб також висловив позицію Компартії про те, що співробітництво з МВФ – це, "умовно кажучи, наркоманська голка, яка не дає розвиватись українській економіці".

"Тому що ці кошти не йдуть на підтримку відповідних галузей, не йдуть на підтримку окремих підприємств і навіть на підтримку окремих економічних програм. Вони йдуть на обслуговування банківського сектору... Тобто до реальної економіки та до людей ці кошти не надходять, але зобов'язання держава несе", – пояснив парламентарій.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що ніяких перешкод для отримання чергового траншу Міжнародного валютного фонду в України немає. 

Зараз ви читаєте новину «У Компартії заявили, що Азаров не злізе з "боргової голки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути