середа, 20 квітня 2011 15:19

У Компартії хочуть вигнати Тігіпка, поки він не накоїв біди

У Компартії хочуть вигнати Тігіпка, поки він не накоїв біди

Фракції Партії регіонів та Народної партії не погодились підтримати ініціативу Компартії щодо звільнення віце-прем'єр-міністра України - міністра соціальної політики Сергія Тігіпка.

Про це заявила народний депутат від КПУ Катерина Самойлик, повідомила прес-служба Компартії.

За словами Самойлик, проект постанови про звільнення Тігіпка із займаної посади, автором якого є лідер КПУ Петро Симоненко, зареєстрований у ВР.

"Однак, згідно регламенту, дане питання вирішується більшістю. Поки що ми не можемо умовити дві політичні сили, які входять до більшості, - Народну партію чи Блок Литвина і Партію регіонів, що це необхідно зробити. Інакше, якщо ми будемо й далі слідувати домовленостям з МВФ, підписаним Тігіпком, та його позиції, в Україні триватиме знищення народу", - зазначила депутат.

Вона наголосила, що подальше перебування Тігіпка при владі сприятиме порушенню конституційних прав українських громадян.

"Я вважаю, що це питання, поки не накоїли великої біди, треба терміново розглядати на засіданні Верховної Ради", - підсумувала комуністка.

Зараз ви читаєте новину «У Компартії хочуть вигнати Тігіпка, поки він не накоїв біди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути