пʼятниця, 26 травня 2006 13:11

У Київраді Черновецькому платитимуть 1 гривню в місяць

 

Київський міський голова Леонід Черновецький відмовився від своєї зарплати мера на користь придбання на ці кошти квартир для киян.

Про це він сказав сьогодні на засіданні розширеної колегії Київської міської державної адміністрації.

– Я вам передам формалізоване рішення: з першого числа нехай моя зарплата становить 1 грн на місяць до того моменту, поки ми не почнемо видавати хоча б 1 тисячу квартир на місяць для киян. І потім мої заступники мені все повернуть назад, як тільки ми досягнемо цього рівня. І я налаштований дуже серйозно, - сказав він.

Черновецький повідомив, що його зарплата становить близько 24 тис грн.

– Я думаю, що пару квартир за мою зарплату одержать ті, хто не мав жодних шансів її (квартиру) одержати, - підкреслив мер.

Він також повідомив, що "у Верховній Раді ніякої зарплати не отримував" також.

– Мені зарплата не потрібна до тих пір, поки в Києві існують страшні проблеми, - сказав Черновецький. За його словами, він людина забезпечена і зможе прожити і без мерських грошей.

– Хоча я не людина грошей, не бізнесмен, але проте, акції тих підприємств, які 15 років тому створені, вони працюють, вони приносять мені дохід. Я не бідна людина, хоча і не настільки багата, як багато інших, хто ходить в потертих костюмах і присутній в кріслах адміністративних, - додав він

Крім того, на засіданні колегії КДМА Черновецький звернувся до керівників комунальних підприємств, своїх заступників і новообраних голів райадміністрацій столиці з дорученням протягом тижня ознайомити киян з своїми доходами і бажано - включити в ці звіти дохід дружини.

Але при цьому Черновецький зазначив, що не матиме ніяких претензій до тих, хто цього не зробить.

– Якщо хтось це не зробить, нічого страшного. Закон не передбачає ніяких наслідків для таких людей. Але в усякому разі, я зрозумію, про що йдеться, - сказав мер, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Київраді Черновецькому платитимуть 1 гривню в місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути