понеділок, 08 липня 2013 13:52

У Каневі депутатів від опозиції карають за корупцію?

У Каневі депутатів від опозиції карають за корупцію?
Леонід Даценко. Фото: pro-vincia.com.ua

Невизнаний переможець виборів, що висувався від ВО "Батьківщина", на 197 окрузі на Черкащині Леонід Даценко розповів в коментарі Gazeta.ua, як борються з корупцією в Канівській міській раді.

"Я завжди дивувався, коли бачив біля міської ради в Каневі дорогі автомобілі в тому числі й шикарні джипи. Ще більше здивувався, коли взнав, що таким транспортом їздять на роботу чиновники міської ради. Але не вони стали головними фігурантами корупційного скандалу в цьому місті."

За словами Даценка, він довідався, що податківці виявили серед депутатів двох корупціонерів – Юрія Гамалія і Сергія Ткаченка.

"Перший їздить на роботу мопедом, другий пенсіонер, який їздить велосипедом. Оце і є головні корупціонери Канівщини. Їхня вина полягає в тому, що вони невчасно подали декларації про доходи. Запізнилися на кілька днів. Тепер суд позбавляє їх депутатських мандатів." - додав висуванець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кужель: "Ми пройшли точку неповернення. Країну треба перезавантажити"

"Насправді, - наголосив Даценко, - вина Гамалія і Ткаченка зовсім в іншому – вони є активними депутатами від опозиції. Без їхньої активної участі не проходить жодне обговорення. Тому влада вирішила їх прибрати. Насправді з 36 канівських депутатів лише 6 вчасно подали декларації. Решта, в тому числі й секретар міської ради спізнилися. Але вирішили покарати саме двох найактивніших опозиціонерів, які працювали в моєму штабі. Щоб інші мали приклад."

Нагадаємо, що Верховна рада України на останній сесії знову не призначила вибори в 5 проблемних округах в тому числі й на двох черкаських.

 

Зараз ви читаєте новину «У Каневі депутатів від опозиції карають за корупцію?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути