вівторок, 02 жовтня 2012 13:28

У кандидата в депутати вкрали білборд
5

Фото: Фото: Сергій Дзех

У Полтаві в ніч з 30 вересня на 1 жовтня у центрі міста з рекламного щита невідомі здерли агітаційний білборд самовисуванця до Верховної Ради від 144 виборчого округу 54-річного Василя Ковальчука. На білборді було зображене обличчя кандидата, його електронна адреса, унизу підпис: "Я Ковальчук Василь. Народний кандидат. Округ — 144".

"Я цей плакат тільки у неділю повісив. А у понеділок зранку мені знайомі телефонують і питають, чому я його зняв. Я миттю приїхав у центр і до свого здивування побачив, що плакату немає. Білборд був високо, тому його зривали з допомогою спеціальної машини. Та ще і рвали так, що шматки позалишалися", - сказав Василь Ковальчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Досвід мажоритарки для України є невдалим" - правозахисник

1 жовтня о 10.00 чоловік написав заяву у міліцію.

"Мені сказали, що працівники з'являться за пів години. А прийшли тільки о17.00. Таке відношення показує, що міліція працює не для народу. Я впевнений, що вони нікого не знайдуть. Будуть лише відписки, що зловмисника не знайшли. Та для того, щоб знайти винуватців достатньо подивитися відео на камерах, які по центру усюди висять. Упевнений, що на відео видно номери машини і людей, які здирали плакат. Та ніхто цього робити не хоче", - розповів кандидат у депутати.

У Полтаві камери відеоспостереження встановлює міська рада.

Василь Ковальчук провів до рекламного щита, з якого було зірвано білборд. Біля нього двоє міліціонерів опитували перехожих.

"Я впевнений, що білборд зняло комунальне підприємство "Полтава-сервіс". При чому робили вони це за вказівкою. Є люди, які усякими способами перешкоджатимуть моїй агітаційній діяльності", - сказав Ковальчук.

У комунальному підприємстві "Полтава-сервіс" розповіли, білборд не знімали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провладний кандидат агітує за себе за допомогою адмінресурсу

"Хай подібні звинувачення залишаться на совісті Василя Ковальчука. Ми цей плакат не чіпали. У нашому підприємстві навіть спеціальної техніки для цього немає. Я не знаю, хто це міг зробити. Нехай цим питанням займаються відповідні служби", - сказав Юрій Пантюх, директор комунального підприємства "Полтава-сервіс".

У міліції сказали, вкрадений білборд шукатимуть.

"Якщо є заява від потерпілого, то обов'язково будемо реагувати. Справу вестимемо чесно і об'єктивно. У міліції немає і бути не може, якихось політичних вподобань", - сказав Юрій Сулаєв з обласної міліції.

Зірваний білборд коштував 3,2 тис грн. У самовисуванця залишився ще один плакат. Він розміщений на стіні будинку по вул. Гоголя 29/14. На плакаті зображена сцена бійки Василя Ковальчука з омонівцями біля Українського дому в Києві під час мітингу проти мовного законопроекту. На плакаті написано "Цей дядько бився як лев".

Зараз ви читаєте новину «У кандидата в депутати вкрали білборд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути