пʼятниця, 17 серпня 2012 15:44

У Херсоні захопили приймальню опозиційного нардепа

У Херсоні захопили приймальню опозиційного нардепа
Фото: liga.net

У ніч на 17 серпня  в  Херсоні відбулося рейдерське захоплення  громадської приймальні опозиційного народного депутата  В'ячеслава Кириленка.

Про це сьогодні зранку повідомив помічник народного депутата Олександр Юхненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів діє абсолютно однотипно, використовуючи адмінресурс - Данилюк

"Це приміщення ще в 2002 році Херсонська обласна держадміністрація надала народному депутату Кириленку  для громадської приймальні. Протягом цих років тут відбувався прийом громадян, велося з ними листування. Сьогодні зранку ми виявили, що замки на вхідних дверях змінені, а табличка про громадську приймальню знята. Натомість висить табличка , що тепер це громадська приймальня депутата "регіонала" Олексія Журавка. По суті, влада за одну ніч незаконно замінила замки, без попереджень вилучила багаторічну переписку народного депутата, офіційні документи, оргтехніку, меблі та особисті речі помічників народного депутата Кириленка", - зазначив Юхненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіоналка" продовжує "засівати" виборчий округ асфальтом — законом за це передбачено 2 роки ув'язнення

Долю вилучених речей та підстави таких дій влади з'ясувати до цього часу неможливо, бо представники Херсонської облдержадміністрації уникають будь-яких контактів з помічниками В'ячеслава Кириленка.

"Влада по-бандитськи,  без жодних на те підстав і попереджень захопила громадську приймальню опозиційного депутата та віддала її провладному кандидату. Такими ж методами вони будуть діяти на виборах, просто фальсифікувати їх. Наше завдання цього не допустити", - зазначив Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «У Херсоні захопили приймальню опозиційного нардепа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути