середа, 16 листопада 2011 11:56

У Харкові одночасно мітингують комуністи, націоналісти і прихильники Тимошенко

У Харкові одночасно мітингують комуністи, націоналісти і прихильники Тимошенко

У Харкові перед будівлею міськради в середу вранці одночасно проходять три пікети. За оцінками міліції, в цілому в акціях беруть участь до 200 осіб.

Представники Комуністичної партії України виступають проти перейменування вулиць і площ та знесення пам'ятників радянської епохи. Вони також висловлюють невдоволення реформуванням комунальних підприємств, яке проводить керівництво міста, оскільки "воно не призводить до вирішення існуючих проблем", зокрема з виплати боргів із заробітньої плати на цих КП. Крім того, комуністи вимагають поставити бюджет міста під контроль громади.

Аналогічні вимоги висувають представники ВО "Свобода". Вони тримають плакати з написами "Ліхтарі на площі Свободи - 15 млн грн", "Ремонт великого залу міської ради - більше мільйона гривень", "Кладовище на проспекті Гагаріна - 7 мільйонів гривень", які ілюструють, на їхню думку, нераціональне використання коштів міського бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорнобильці увірвались до Пенсійного фонду у Харкові

У третьому пікеті беруть участь представники ВО "Батьківщина", "Громадянської позиції", Народного Руху України, УСДП і низки громадських організацій. Вони вимагають публічного звіту міського голови Харкова Геннадія Кернеса про виконання передвиборних обіцянок за рік, що минув після виборів мера Харкова.

Учасники пікету стоять з плакатами "Харківська влада підло бреше всім і краде", "Євро-2012 - не привід вкрасти наші гроші!", "З партією влади - одні напасті!" і скандують "Банду - геть!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецькі чорнобильці провели ніч у Пенсійному фонді та розпочали голодування

Учасники пікету також передали міському голові саморобну "Книгу скарг і пропозицій харків'ян Г. Кернесу". Це книга зроблена з листів ватману, на яких жителі міста писали свої побажання і претензії до роботи мера. Збір побажань і претензій харків'ян активісти проводили протягом тижня у різних районах міста.

"Книгу" в учасників пікету прийняв співробітник департаменту діловодства Харківської міськради.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові одночасно мітингують комуністи, націоналісти і прихильники Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути