четвер, 03 березня 2011 21:51

У групи Кириленка є достатньо депутатів для створення фракції

У групи Кириленка є достатньо депутатів для створення фракції

Депутатська група у парламенті "За Україну!" має достатньо осіб для створення фракції, але робити цього не буде.

Про це в ефірі "5 каналу" сказав народний депутат від НУ-НС В'ячеслав Кириленко.

"Ми можемо це зробити. У нас є достатньо депутатів для того, щоб створити окрему депутатську групу "За Україну!" на правах фракції. Проте це буде неправильно з методологічної точки зору. Треба вичерпати всі можливості, щоб навести лад всередині фракції", - наголосив він.

За його словами, група не співпрацює з парламентською більшістю.

"Група "За Україну!" вже третій рік засідає окремо і дискусій між собою у нас немає. В групу входило 17 осіб. Зараз трохи менше - вона то зменшується, то збільшується. Фактом є те, що вона давно стала помітним явищем у парламенті навіть тоді, коли групи не були формалізовані. Зараз вже можна створювати які завгодно і скільки завгодно груп. З боку влади добро на це є, тому зараз вони почали рости як гриби", - зазначив Кириленко.

Нардеп проти того, щоб депутати НУ-НС, які, за словами Олеся Донія, таємно співпрацють з більшістю, покидали фракцію. Кириленко також сказав, що не знає про кого саме йдеться.

"Неправильно, коли люди, які відстоюють програму НУ-НС, з якою йшли на вибори 2007 року, виходили з фракції. Хай фракцію залишають ті, хто стали "тушками" і прислуговують нинішній владі. Хай вони ідуть, а ми залишимось. Сформуємо фракцію, яка є боєздатною і консолідовано голосує", - додав Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «У групи Кириленка є достатньо депутатів для створення фракції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути