Ексклюзиви
середа, 16 лютого 2011 12:39

У ВР з'явилась нова пропрезидентська фракція

У ВР з'явилась нова пропрезидентська фракція

У парламенті представили фракцію "Реформи заради майбутнього" Ігора Рибакова. Туди увійшли 20 депутатів, виключених з БЮТу, та колишніх "нунсівців".

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, голова нової фракції Рибаков запевнив, що він поки що не вів переговори з більшістю про співпрацю.

У парламенті ходять чутки, що ця фракція може стати конкурентом Блоку Литвина під час голосування та співпраці з більшістю.

"Це неправда, - каже Рибаков. - У нас одна мета та задачі для того, щоб програма реформ президента втілювалась у життя. Ми одна спільна команда. Одна команда з парламентарями", - уточнив нардеп.

Треба зазначити, що під час представлення групи не було Павла Мовчана. Всі інші парламентарії були присутні.

Нагадаємо, сьогодні спікер ВР Володимир Литвин оголосив про створення нової депутатської групи "Реформи заради майбутнього", головою якої є Ігор Рибаков, заступником – Володимир Каплієнко.

Крім них, до групи увійшли: Валерій Камчатний, Олександр Буджерак, Олександр Бобильов, Арнольд Радовець, Раїса Сорочинська-Кириленко, Євген Константинов, Іван Сідельник, Петро Гасюк, Геннадій Задирко, Тарас Чорновіл, Віталій Курило, Іван Денькович, Юрій Крук, Валерій Гацько, Микола Трайдук, Олег Гейман, Павло Мовчан, Іван Плющ.

Зараз ви читаєте новину «У ВР з'явилась нова пропрезидентська фракція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути