пʼятниця, 01 квітня 2016 09:49

У ГПУ роз'яснили ситуацію зі справами екс-"регіонала" Єфремова

У ГПУ роз'яснили ситуацію зі справами екс-"регіонала" Єфремова
Фото: antikor.com.ua

Генпрокуратора закрила тільки одне провадження стосовно екс-нардепа Олександра Єфремова. Воно стосувалося сепаратистських закликів.

Про це повідомив прокурор Генеральної прокуратури Владислав Куценко.

"Був дійсно один із епізодів, пов'язаний із сепаратистськими закликами. Це лише одне із маленьких проваджень по Єфремову.

Що стосується економічних проваджень, то вони не закриті. Проводяться слідчі дії, аналізуються документи. Думаю, найближчим часом мої колеги вийдуть на підозру.

Справа, яка стосується "диктаторських законів", де головний фігурант - Єфремов, уже в суді. Обвинувальний акт перебуває в суді. Доказової бази у нас достатньо, щоб довести це до обвинувального вироку", - повідомив Куценко.

Напередодні повідомлялося, що прокуратура закрила кримінальне провадження проти Єфремова.

Нагадаємо, 16 січня 2014 року Верховна Рада проголосувала руками за пакет законів, більш відомий як "диктаторські закони" через порушення прав і свобод громадян.

Раніше Генпрокуратура заявила, що вказівки щодо "диктаторських законів" виходили безпосередньо від екс-президента України Віктора Януковича. Окрім Януковича, про підозру повідомили екс-нардепу фракції КПУ Ігорю Калетнику, голові фракції Партії регіонів Олександрові Єфремову, голові лічильної комісії Володимиру Олійніку й секретарю з Компартії Сергієві Гордієнку та ще 11 народним депутатам.

Зараз ви читаєте новину «У ГПУ роз'яснили ситуацію зі справами екс-"регіонала" Єфремова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути