середа, 12 вересня 2012 22:22

У Горлівці невідомі напали на кандидата в депутати від Об'єднаної опозиції

У Горлівці невідомі напали на кандидата в депутати від Об'єднаної опозиції
Кандидат у нардепи подав заяву в міліцію, наразі правоохоронні органи проводять перевірку. Фото: uainfo.censor.net.ua

Невідомі напали на кандидата в народні депутати від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Володимира Веселкіна, який балотується в мажоритарному окрузі №51 із центром у Горлівці Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Володимир Веселкін зафіксував на відеокамеру і намагався зупинити незаконне розклеювання агітаційних листівок кандидата-самовисуванця Артура Герасимова, який балотується в тому ж окрузі. Двоє чоловіків, які контролювали розклеювання листівок, побачили, що їх знімають на камеру, зняли з власного автомобіля номерні знаки і спробували втекти на ньому з місця події. Володимир Веселкін зателефонував у відділення міліції і заблокував дорогу порушникам. "Агітатори" спочатку погрожували йому, а потім здійснили наїзд на опозиційного кандидата в депутати", - повідомили в прес-службі.

Міліція прибула за кілька хвилин після того, як правопорушники зникли з місця події.

Медики зафіксували у Веселкіна тілесні ушкодження. Кандидат у нардепи подав заяву в міліцію, наразі правоохоронні органи проводять перевірку.

"Історія проста. Офіційно самовисуванці не балотуються від жодної політичної партії. Але ми чудово розуміємо, що є Партія регіонів і є Об'єднана опозиція, а всі, хто в нашому регіоні йдуть як самовисуванці, фактично - це проекти Партії регіонів", - цитує "Батьківщина" керівника Донецького обласного виборчого штабу Об'єднаної опозиції Олександра Ярошенка.

Зараз ви читаєте новину «У Горлівці невідомі напали на кандидата в депутати від Об'єднаної опозиції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути