Ексклюзиви
понеділок, 08 лютого 2010 05:03

У Донецьку хтось голосує за давно покійну жінку

У Донецьку хтось голосує за давно покійну жінку
У Донецьку чоловік в другому турі президентських виборів, також як і 17 січня, під час першого туру виборів виявив, що хтось вже проголосував за його давно померлу дружину.

Як повідомили в Донецькій обласній організації Комітету виборців України, такий факт був зафіксований на виборчій ділянці N 19 в Донецьку (округ N 41).

За словами чоловіка, сьогодні в списку виборців він побачив ім"я своєї дружини, яка померла кілька років тому. "Така ситуація вже була у першому турі, - сказав він. - Тоді навпроти імені дружини стояла відмітка і нерозбірливий напис, зроблений олівцем. Я прослідкував, щоб відмітку стерли".

Виборець відніс документи про смерть жінки в органи Державного реєстру виборців. Але сьогодні, коли він прийшов голосувати, прізвище дружини знову було в списку, і навпроти нього стояла галочка і підпис, зроблені ручкою.

За інформацією КВУ, члени виборчої комісії коментувати даний факт відмовилися, і ніякої реакції на зауваження виборця не було, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку хтось голосує за давно покійну жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути