субота, 22 грудня 2012 11:12

"У депутатів два шляхи - у парламентську бібліотеку і у тренажерні зали" - Фаріон

"У депутатів два шляхи - у парламентську бібліотеку і у тренажерні зали" - Фаріон
Фото: vremia.ua

Владна більшість у Верховній раді складається з кримінальників Партії регіонів, українофобів-комуністів і болота продажних самовисуванців. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказала народна депутатка від "Свободи" Ірина Фаріон.

"Таку більшість ми побачили при голосуванні за прем'єр-міністра Азарова і голову Верховної Ради Рибака. У таких умовах нам доведеться працювати. Протистояння було навколо кількох питань. Перше: легітимація тушок. Саме "Свобода" не пустила до сесійної зали родину Табалових. Нарешті я вивчила прізвища цих іуд.  Їхні портрети з чорною стрічкою було вивішено у коридорах Ради. Ми першими скандували: "Тушки геть! Табалови - зрадники! Юди!". Друге: ці кримінальники, українофоби і болото вирішили жити за своїми законами, а не за законами регламенту. Ми спостерігали неперсональне голосування. Коли намагалися це зупинити, знову виникали сутички. Вони таки стягнули всіх своїх, коли голосували за Азарова. Ми вимагатимемо від апарату Ради сенсорного голосування за відбитками пальців", зауважила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українці уражені бацилою терплячості. Показати їм приклад радикальної поведінки мають депутати"

За її словами, "Свобода" задіюватиме всі можливі методи, щоб у стінах парламенту не звучала "мова окупації".

"Перекладу ми не будемо вимагати, бо таким чином підтримаємо закон Ківалова-Колесніченка. Тому вирішили заглушувати всіх, хто не навчився за 21 рік державної мови. Домовляємося з Об'єднаною опозицією, щоб і вони підтримували нас у постійному крикові "українська!". Зараз 37 голосів кричать. Тому була бійка коло трибуни, коли Колесніченко дозволив собі говорити недержавною. Я казала своїм хлопцям, що треба опановувати два шляхи - у парламентську бібліотеку і у тренажерні зали. Іншого способу побудови держави ми не бачимо", - додала Фаріон.

Повністю інтерв'ю читайте тут: http://gazeta.ua/articles/politics-newspaper/_ukrajinci-urazheni-baciloyu-terplyachosti-pokazati-jim-priklad-radikalnoji-poved/473793

Зараз ви читаєте новину «"У депутатів два шляхи - у парламентську бібліотеку і у тренажерні зали" - Фаріон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути