неділя, 16 грудня 2012 23:45

Вперше в українській історії в крісло спікера сів націоналіст. Ми максимально використаємо цю посаду – Фаріон

Вперше в українській історії в крісло спікера сів націоналіст. Ми максимально використаємо цю посаду – Фаріон
Фото: news2000.com.ua

"Свободівка" Ірина Фаріон вважає, що Руслану Кошулинському добре вдасться роль віце-спікера українського парламенту.

Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Руслан Кошулинський – унікальна особистість. У нас в політиці дуже мало особистостей, велика кількість гравців, максимальна кількість бізнесменів, і левова кількість проституток. Особистостей ми можемо порахувати на одній п'ятірні. Руслан ще не відомий українському суспільству як дуже сильна, глибоко духовна, самодостатня і потужна людина. Це основа для всього. Якщо цього немає, то будь-які наступні плоди не матимуть тої яскравості, яку зараз потребує суспільство", - вважає політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Цьогорічні вибори показали: щонайменше в Києві та Львові цінності важливіші за гроші"

"Окрім всього, це й ще дуже відповідальна людина, - додала вона. - Він сприйняв це призначення, як партійне доручення. Хоч, звісно, він готував себе до іншої діяльності - до широкоформатної зміни нашої політичної роботи. А тут треба буде заглиблюватися в роботу апаратну. Думаю, Руслану це блискуче вдасться, як вдавалося у будь-якій сфері, за яку він брався. Це незмінний керівник передвиборчого всеукраїнського штабу "Свободи". І те, що "Свобода" здобула такий результат, левова частка заслуги полягає саме в Руслановій діяльності".

Фаріон вважає пустими розмови про недостатню професійність Кошулинського.

"І нарешті останній, ідеологічний чинник: Руслан переконаний націоналіст. Для нього прикладом боротьби є Степан Бандера. Руслан постійно працює над собою інтелектуально. А те, що хтось говорить, що в нього замало професіоналізму, то з таким питанням можна звернутися до будь-якого щойно обраного депутата. Професіоналізм це річ, яка щодня здобувається краплинами. Світогляд – це як криниця, яка вже наповнена водою. Або яку напоїти неможливо, бо висохло все. В нього дуже потужний світогляд і він дасть собі раду абсолютно зі всім", - вважає політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров запросив опозицію на переговори

"Націоналістів садили в тюрми, в криївки в концентраційні табори, - наголосила нардеп. - Націоналістами заполонювали через московських енкаведистів наші львівські тюрми. Вперше в українській історії в крісло спікера сів націоналіст. Це величезна перемога нашої націоналістичної ідеології. І ми максимально використаємо цю посаду для зміни світогляду українців".

 

Зараз ви читаєте новину «Вперше в українській історії в крісло спікера сів націоналіст. Ми максимально використаємо цю посаду – Фаріон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

93

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути