пʼятниця, 11 січня 2013 08:37

У цій Раді інтереси суспільства більше представлені, аніж в минулій — Доній

У цій Раді інтереси суспільства більше представлені, аніж в минулій — Доній
Олесь Доній. Фото: 24tv.ua

Позафракційний депутат Олесь Доній переконаний, що інтереси суспільства в новому парламенті більше представлені, аніж в минулому, тобто зараз більше реалізована представницька функція в Верховній Раді.

Про це він заявив в інтерв'ю "5 каналу".

"Згадаймо, що було рік, чи два тому. Верховна Рада взагалі припинила бути парламентом, тобто було голосування буквально кількох десятків людей за помахом руки Чечетова. Підпорядкування повністю не лише виконавчій вертикалі після славнозвісного рішення Конституційного суду, який надав можливість антиконституційно формувати уряд виключно президентом, а не в ВР", - пояснив він.

Окрім того, він додав, що "зараз трошечки змушена виконавча вертикаль і президент, зокрема, враховувати парламент, трошечки більше".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новій Раді "регіонали" показали, що не налаштовані на конструктивну роботу – "ударівець"

"Я не кажу повністю, але інтереси суспільства зараз більше представлені. Нагадаю, що будь-який парламент в Європі, окрім законодавчої необхідної функції, має ще представницьку. От представницька функція зараз, в цій ВР, вона більше реалізована. Тобто це імовірність тепер певних громадських слухань, певних зіткнень ідеологічних, але необхідних", - резюмував Доній.

Зараз ви читаєте новину «У цій Раді інтереси суспільства більше представлені, аніж в минулій — Доній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути