вівторок, 19 жовтня 2010 15:45

У БЮТ вважають, що "регіонали" визначаться з виборами в Раду після місцевих

У БЮТ вважають, що "регіонали" визначаться з виборами в Раду після місцевих

"Регіонали" не мають чіткої стратегії, коли проводити вибори до Верховної Ради. Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав нардеп від БЮТ Віктор Таран.

"Партія регіонів зараз не має чіткої стратегії, коли проводити парламентські вибори: чи навесні 2011 року, чи восени 2012", - зазначив Таран.

Саме тому, зазначив він, "регіонали" і відкликали з Конституційного Суду постанову щодо термінів повноважень президента і парламенту.

"Бо одна група там наполягає, щоб вибори були якомога швидше, тобто навесні наступного року, бо їхні рейтинги падають. Інші хочуть пізніше, щоб встигнути все підгребти під себе", - підкреслив він.

За словами "бютівця", думки там розійшлися.

"І відповідь на це мають дати місцеві вибори. Якщо вони виконають плани на цих виборах, то запустять вибори якомога швидше, якщо отримають провал, то відтягуватимуть парламентські вибори, щоб встигнути зачистити електоральне поле", - додав Таран.

Нагадаємо, депутати скасували своє голосування за направлення до Конституційного Суду змін до Конституції щодо термінів повноважень президента і парламенту.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ вважають, що "регіонали" визначаться з виборами в Раду після місцевих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути