Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2008 14:05

У БЮТ відпустку Ющенка вважають аморальною

Президент України Віктор Ющенко не має права відпочивати під час трагедії в державі.

Так думку висловив народний депутат від БЮТ Віктор Уколов.

Зокрема, підкреслив він, керівники держави не можуть йти у відпустку в той час, коли в країні стається трагедія загальнонаціонального масштабу. Саме такою трагедією є для України повінь на Західній Україні, про що свідчить і скликання з цього приводу Ради національної безпеки та оборони, і оголошення нею надзвичайного стану в шести областях, наголосив Уколов.

Тож, за словами депутата, видається вкрай нелогічним і навіть аморальним, коли Президент, який очолює РНБО, у розпал рятувальних та відновлювальних робіт на Західній Україні відбуває на відпочинок до Криму.

Уколов також зазначив, що багато його колег, народних депутатів, поїхали у західні області, щоб хоч якось допомогти людям. "Ми прийдемо на позачергову сесію Верховної Ради, щоб збільшити витрати держбюджету на подолання стихії", - сказав він.

Загалом, за словами депутата, "у цивілізованих країнах, коли населення цілого регіону переживає такі драматичні події, Президенти не тільки не їдуть на відпочинок, але й навіть повертаються із закордонних відряджень, щоб бути разом з країною, зі своїм народом". "Прикро, що Віктор Ющенко перебуватиме в час загальнонаціональної трагедії не в Західній Україні, завдяки майже одностайній підтримці якої він став Президентом, а в Криму", - сказав Уколов.

Президент України увечері 28 липня відбув до Автономної Республіки Крим, де проведе частину щорічної відпустки.

Разом з тим, за даними прес-служби Президента, перебуваючи в Криму, глава держави перериватиме відпустку, щоб провести низку робочих поїздок та зустрічей, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ відпустку Ющенка вважають аморальною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути