Ексклюзиви
четвер, 16 червня 2011 08:44

У БЮТ побачили, що ГПУ начхати на резолюції Європарламенту

У БЮТ побачили, що ГПУ начхати на резолюції Європарламенту

Генеральна прокуратура не збирається виконувати резолюцію Європарламенту щодо припинення політичних репресій проти опозиції.

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це заявив народний депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Роман Забзалюк після зустрічі з генеральним прокурором України Віктором Пшонкою.

"Ми не отримали чітку відповідь щодо Юлії Тимошенко та інших людей, які перебувають під санкціями, а досудове слідство практично завершене. Складається враження, що Генпрокуратуру не хвилює резолюція Європарламенту щодо припинення політичних репресій проти опозиції", - сказав Забзалюк.

За словами нардепа, депутати і Генпрокуратура домовились про те, що найближчим часом вони отримають офіційні відповіді на скарги народних обранців та Юлії Тимошенко.

Серед інших питань, про які говорили народні депутати з генпрокурором, було клопотання про поїздку Юлії Тимошенко до Страсбургу для участі у сесії ПАРЄ.

"Зокрема, виникає питання, чому колишній президент Кучма може безперешкодно поїхати в Париж, а Юлія Тимошенко має чекати рішення прокуратури, яке невідомо чи буде", - сказав присутній на зустрічі народний депутат-"бютівець" Юрій Одарченко.

"Ми проти такого вибіркового підходу", - зазначив він.

Як відомо, 9 червня Європейський парламент ухвалив резолюцію, в якій закликав українську владу припинити політичні репресії проти Юлії Тимошенко та скасувати їй підписку про невиїзд, яка стосується поїздок всередині та за межі країни, що дозволить їй вести політичну діяльність.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ побачили, що ГПУ начхати на резолюції Європарламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути