середа, 17 вересня 2008 12:35

У БЮТ називають, відставку Яценюка піар-ходом

Народний депутат України Анатолій Семинога (фракція БЮТ) вважає заяву Арсенія Яценюка про відставку з посади голови Верховної Ради України "піар-ходом".

Про це Семинога заявив у інтерв"ю журналістам.

"Це піар-хід, який дав можливість Яценюку продемонструвати його світлі наміри", – сказав депутат.

Семинога додав, що якби Яценюк справді наполягав на відставці, то він, написавши заяву, покинув би президію парламенту і передав право вести сесію першому заступнику голови ВР Олександрові Лавриновичу.

"Він цього не зробив, бо розуміє, що ніхто його відставки розглядати серйозно не буде, бо сьогодні, як мінімум, не до цих пафосних заяв", - вважає Семинога.

Він також зазначив, що, оскільки ВР призначила Яценюка головою, то і парламент має голосувати за його відставку. За словами Семиноги, ВР цього не буде робити до того часу, поки не буде сформована нова коаліція.

Крім того, представник БЮТ наголосив, що у разі оголошення дострокових виборів при неформуванні коаліції Яценюк залишатиметься головою Верховної Ради України до обрання нового парламенту, повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «У БЮТ називають, відставку Яценюка піар-ходом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути