четвер, 07 жовтня 2010 19:52

У Брюсселі вирішили зайнятися українськими законами

У Брюсселі вирішили зайнятися українськими законами
У Брюсселі пройшло відкриття "Інституту прав людини, боротьби з екстремізмом і ксенофобією (IHRPEX)", місією якого має стати адаптація українського законодавства до європейських стандартів і спільний пошук рішень загальних проблем у системі етнонаціональних відносин і у сфері прав людини.

Як повідомили у прес-службі народного депутата України Олександра Фельдмана, співзасновниками Інституту виступили О.Фельдман, керівник міжнародного об`єднання "Права людини без кордонів" (Human Rights Without Frontiers) Віллі Фотр і директор Європейського політичного центру (The European Policy Center) Аманда Пол.

За словами О.Фельдмана, завдання інституту - створити нові і укріпити вже існуючі мости між Європою і Україною, не допустити накопичення взаємних фобій і претензій, зробити все можливе для того, щоб євроінтеграція України на рівні ідей і людей не відставала, а навіть випереджала євроінтеграцію на рівні політичних і торговельно-економічних стандартів.

У повідомленні також зазначається, що сьогодні в Брюсселі під егідою IHRPEX пройшов круглий стіл на тему: "Європейська інтеграція і національні меншини в Україні", під час якого європейські політики і експерти обговорили широке коло питань європейської інтеграції України і проблеми адаптації українського законодавства до європейських стандартів.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Брюсселі вирішили зайнятися українськими законами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути