вівторок, 22 січня 2013 10:14

У "Батьківщині" вважають, що "рухівець" Куйбіда недостатньо знає столицю, щоб стати узгодженим кандидатом на виборах мера

У "Батьківщині" вважають, що "рухівець" Куйбіда недостатньо знає столицю, щоб стати узгодженим кандидатом на виборах мера
Володимир Бондаренко пояснив логіку тих, хто висувається на вибори мера Києва. Фото: gazeta.ua

Об'єднана опозиція будь-що має висунути на вибори мера в Києві тільки одного кандидата.

Таку думку Gazeta.ua висловив "бютівець" Володимир Бондаренко, коментуючи заклик Народного руху України визнати Василя Куйбіду, висунутого від партії, єдиним кандидатом від опозиції на виборах мера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" може підтримати Кличка або Порошенка на виборах мера Києва, - Бондаренко

"Сьогодні висунень на вибори мера Києва, я впевнений, буде багато. Я не здивуюсь, якщо піде й Олександр Омельченко, може бути і Куйбіда. Василь Куйбіда чоловік нормальний, але він не киянин, і не знає столицю. І знати довго ще не буде. Як на мене, це різноманітні кроки політичних сил на полі розподілу повноважень в Києві. Вони можуть потім змінити ці кроки в результаті торгівлі за посади", - пояснив політик.

Бондаренко наголосив, що для опозиція важливо висунути таку людина, яка б могла відповідати масштабу поставлених перед нею завдань.

"Для мене дуже важливо, щоб в цьому напрямку була дуже логічна і вдумлива робота опозиції, яка визначалась б стосовно тієї чи іншої людини, виходячи з її можливостей керувати величезним мегаполісом, яким є столиця України. Бо, наприклад, Попов, при тому, що йому дуже хочеться все осягнути, на попередній посаді мера обсяги його роботи були значно скромніші. Тому йому сьогодні важко, навіть попри те, що йому в команду накидали різних людей. Різні люди, які сьогодні хочуть піти на мера, а в майбутньому бачать себе заступниками, також повинні бути форматними, і, як мінімум, адекватними тим завданням, які доведеться вирішувати", - вважає "бютівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для киян важливіше, чи не буде мер "тушкою", а не його "господарницькі" здібності - "свободівець"

Відповідаючи на питання про те, чи буде опозиція висувати лише одного кандидата, нардеп сказав: "Обов'язково. І якщо це буде Кличко — то я буду особисто наполягатиму, щоб більше ніхто туди не сунувся від опозиційних сил. Бо будуть і ті, хто гратиме в нібито опозиційність. Два попередні тури виборів в Києві показали, що тільки об'єднані сили можуть отримати перемогу. Це питання номер один. Тим паче, що вибори будуть здійснюватись по старому закону. А він жахливий — передбачає можливість зняти кого-завгодно і коли-завгодно. Опозиція має визначитись по одному кандидату, бо тоді зняття його буде виглядати як абсолютно антидемократичний крок влади, яка боїться чесних виборів. Якщо ж висунути багатьох, і когось знімуть, будуть казати — так у вас же ще залишилось десятка два, боріться хлопці".

Нагадаємо вчора Народний рух висунув на вибори мера Києва Василя Куйбіду.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" вважають, що "рухівець" Куйбіда недостатньо знає столицю, щоб стати узгодженим кандидатом на виборах мера ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути