понеділок, 11 листопада 2013 15:24

У "Батьківщині" не вірять, що в середу Тимошенко випустять

У "Батьківщині" не вірять, що в середу Тимошенко випустять
Сергій Соболєв. Фото: ipress.ua

Партія регіонів торпедує вступ України до Європейського Союзу.

Так Gazeta.ua нардеп від "Батьківщини" Сергій Соболєв прокоментував пропозицію "регіоналів" розробити новий законопроект про виїзд ув'язнених для лікування за кордон.

За його словами, саме тому у парламенті на засіданні робочої групи затягується вирішення питання із ухваленням законопроекту.

Політик вважає, що починає діяти найгірший сценарій, коли Янукович "нікому не потрібен".

"Диктатори завжди закінчували однаково — ізоляцією. Але йому не потрібні ні європейські цінності, ні відносини із Росією. Він хоче залишитися при посаді будь-якою ціною, що і намагається реалізувати. Хоча насправді у ньому немає потреби ні в Європі, ні в Росії. До речі, дуже дивно виглядає його так званий візит до Російської Федерації, де його шукають третю добу. Такі дії вийшли за всі рамки дипломатії у міжнародних відносинах. Він не знає, де йому шукати захист, бо треба буде відповідати за свої дії. Це підтверджують його такі рухи, нервозність, постійні перельоти в Брюссель, то в Москву. Нам треба визначитися, чи потрібен нам такий президент, який фактично провалив європейську інтеграцію", - зазначив Соболєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович може помилувати Тимошенко в останній момент - експерт

Нардеп вважає, що у середу депутати провалять голосування по законопроекту про лікування засуджених за кордоном, бо у опозиції лише 180 голосів.

"Олександр Єфремов каже, що президент тисне на Партію регіонів. Коли Янукович так чинить, вона дає стовідсотковий результат. Коли йде гра — цього немає. Така його заява не має під собою ніякого підґрунтя. Враховуючи, як зараз розвиваються події, складається враження, що ніякого рішення ухвалено не буде", - додав парламентар.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" не вірять, що в середу Тимошенко випустять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути