пʼятниця, 21 грудня 2012 18:27

У "Батьківщині" не сумніваються в європейській направленості УДАРу: заява Куніцина - лише приватна думка

У "Батьківщині" не сумніваються в європейській направленості УДАРу: заява Куніцина - лише приватна думка
Фото: lenta-ua.net

Заява Сергія Куніцина щодо можливої підтримки УДАРом вступу України до Митного союзу, усього лише його власна думка. Натомість партія має чітку позицію щодо інтеграції до Європи.

Про це сказав у коментарі Gazeta.ua нардеп від "Батьківщини" Сергій Соболєв.

"Це приватна заява пана Куніцина, навряд чи це заява УДАРу. Я знаю позицію лідера УДАРу Кличко, яку він висловив на останньому засіданні Верховної Ради. Він заявив, що навпаки УДАР вимагає негайного звіту. Що це за візит Януковича до Москви і що це за підписання угод по Митному союзу. А з іншого боку він стверджує, що є єдиний вибір — Європейський союз. Тому це є приватна точка зору пана Куніцина. Нехай з цим розбирається УДАР", - вважає нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знижка на газ кардинально змінить економічну ситуацію в Україні - посол РФ

Соболєв наголосив, що не сумнівається у позиції УДАРу щодо вступ України до Митного союзу. Разом з тим він додав, що у рядах "Батьківщини" навряд чи знайдуться люди, які мають таку приватну думку з цього питання як Сергій Куніцин.

"Інакше вони порушать клятву, яку вони давали на Біблії. Де є ключовим питанням європейська інтеграція та відстоювання національних інтересів України. Її підписував кожен кандидат, а тепер вже депутат, який увійшов до нашої фракції", - наголосив він.

Нагадаємо, Сергій Куніцин заявив, що якби від Митного союзу були очевидні економічні вигоди для України, фракція УДАР, можливо, підтримала б вступ в МС.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" не сумніваються в європейській направленості УДАРу: заява Куніцина - лише приватна думка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути