пʼятниця, 21 червня 2013 02:24

У "Батьківщині" натякнули, що Кличко і Тягнибок були не праві, не прийшовши до Януковича

У "Батьківщині" натякнули, що Кличко і Тягнибок були не праві, не прийшовши до Януковича
Андрій Сенченко. Фото: file.liga.net

Оскільки Україна переживає важкі часи, необхідно використовувати кожну найменшу нагоду зустрітись із президентом Віктором Януковичем, а не чекати його приходу до парламенту.

Таку упевненість в ефірі телеканалу ТВі висловив народний депутат від ВО "Батьківщина" Андрій Сенченко.

Зокрема, політик заявив, що наша країна перебуває "на межі економічного колапсу".

"У нас в країні розгул корупції, у нас політичні переслідування, у нас не проводять виборів, у нас під загрозою національні надбання, у тому числі і газотранспортна система", - зазначив Сенченко.

Саме тому, за його словами, партія "Батьківщина" ухвалила рішення, аби Арсеній Яценюк, як керівник фракції, пішов до президента "захищати країну".

"Все, про що ми говоримо, перебуває у зоні ризику, і головне – зовнішньополітичний вибір країни. Ми бачимо ці всі хитання. Тому ця зустріч була потрібна", - пояснив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок і Кличко програли

Він вважає, що не тільки опозиція, але й усе суспільство повинно тиснути на владу з метою повернення країни у конституційне русло.

"І тут не відбудешся однією зустріччю чи одним виступом Януковича з трибуни парламенту. Треба використовувати кожну можливість", - переконаний Сенченко.

"А говорити про те, що ми туди не підемо, а дочекаємося, коли він прийде, тоді ми йому все розкажемо – у цьому разі кожний день країна може щось втратити, що потім вже неможливо буде повернути: втратити європейський вибір, втратити ГТС", - підсумував опозиціонер.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" натякнули, що Кличко і Тягнибок були не праві, не прийшовши до Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути