четвер, 20 червня 2013 09:46

Яценюк запропонував Януковичу створити спецкомісію, що шукатиме компроміс у ВР

Яценюк запропонував Януковичу створити спецкомісію, що шукатиме компроміс у ВР
За словами Яценюка, у такій комісії мають брати участь усі п'ять фракцій. Фото: news.liga.net

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк запропонував президенту України Віктору Януковичу створити спеціальну комісію для знаходження компромісних рішень у парламенті щодо спірних питань.

В ефірі "5 каналу" у середу Яценюк розповів, що комісія повинна допомогти опозиції і владі знайти рішення з таких питань, як проведення виборів у проблемних округах, виборів мера Києва і депутатів Київради, а також у питанні підготовки нового закону про Центрвиборчком.

"Я звернувся до Януковича з тим, щоб у парламенті була створена тимчасова спеціальна комісія за участю всіх п'яти фракцій, яка б розробила: по-перше - законопроект про вибори виключно на п'яти округах, а не на семи; друге - прийняла постанову про проведення виборів у місті Києві; третє - розробила новий закон про ЦВК, тому що закінчується термін повноважень наступного року, і перед виборами президента, як правильно сказала Юлія Тимошенко - це буде рідня. А нам потрібно, щоб ЦВК не була підпорядкована президенту чи Партії регіонів, а була незалежним органом", - заявив Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк запропонував Януковичу створити спецкомісію, що шукатиме компроміс у ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути