вівторок, 05 липня 2011 10:51

У Азарова розробили план інтеграції до ЄС

У Азарова розробили план інтеграції до ЄС

Кабінет міністрів України затвердив план першочергових заходів щодо інтеграції України до Європейського Союзу. Документ розроблено з метою систематизації роботи органів виконавчої влади щодо впровадження реформ в Україні для поглиблення співробітництва з ЄС.

Як повідомила прес-служба КМУ, план першочергових заходів, зокрема, передбачає: продовження переговорів щодо створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС з урахуванням національних інтересів; розробку низки нормативно-правових актів, серед яких - проект розпорядження Кабінету міністрів України "Про затвердження плану заходів щодо виконання у 2011 році Загальнодержавної програми адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу" тощо.

Ухвалення урядового розпорядження, на думку чиновників, забезпечить безперервність роботи з реалізації завдань у сфері євроінтеграції, їх систематизацію та коригування з урахуванням впровадження внутрішніх соціально-економічних реформ, а також створить передумови для імплементації майбутньої Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Крім того, на переконання підлеглих Азарова, реалізація завдань, передбачених планом першочергових заходів, сприятиме виконанню Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава".

У Кабміні упевнені, що реалізація розпорядження Кабінету міністрів не потребуватиме додаткових матеріальних та інших витрат з Державного бюджету України, оскільки організаційне, інформаційне, матеріально-технічне забезпечення беруть на себе органи виконавчої влади в межах своїх повноважень.

Зараз ви читаєте новину «У Азарова розробили план інтеграції до ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути