Ексклюзиви
субота, 05 листопада 2011 18:21

У Азарова попередили: у понеділок проти влади виступлять клони

У Азарова попередили: у понеділок проти влади виступлять клони

Уряд планомірно виконує умови меморандуму для поліпшення соціального захисту всіх без винятку категорій чорнобильців та афганців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету міністрів у відповідь на повідомлення в ЗМІ, що в понеділок представники громадських організацій афганців та чорнобильців прийдуть під стіни будинків уряду та Верховної Ради з акціями протесту.

У Кабміні нагадують, що причиною невдоволення стало нібито невиконання умов підписаного 30 вересня меморандуму між урядом та представниками всеукраїнських громадських організацій афганців та чорнобильців щодо врегулювання питань соціального захисту цих категорій громадян.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Азаров-чурка відмінив мені пенсію! Геть!" - Полтавські чорнобильці проганяли владу

Однак при цьому анонсування запланованих на 7 листопада акцій протесту було зроблено громадянами, які не брали участі в укладанні згаданої угоди 30 вересня, наголошують в уряді.

"Більше того, представники громадських організацій, які брали участь у переговорному процесі та підписанні згаданого меморандуму, вважають, що уряд планомірно виконує взяті на себе зобов'язання, враховує вимоги чорнобильців та афганців при розробці рішень, які суттєво покращать рівень соціального захисту цих категорій громадян, консультується з відповідних питань з представниками афганських та чорнобильських спільнот", - йдеться в повідомленні.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Паркан під Верховною Радою поламали вдруге за тиждень

За інформацією Кабміну, представники громадських організацій, які вели діалог з урядом, вважають, що 7 листопада можуть вийти з акціями протесту організації-клони. Ці люди не мають жодного відношення до учасників домовленостей 30 вересня, до того ж не є членами громадських організацій.

"Мета таких дій, скоріше за все, зірвати планомірну роботу по врегулюванню питань соціального захисту для всіх без винятку категорій чорнобильців та афганців та вирішити "точково" лише власні питання", - вважають в Кабміні.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Ми не стадо і не бидло!" - У Донецьку пообіцяли забрати владу в олігархів

Там припускають, що протестувальники хочуть, зокрема, "отримати для себе одночасно чималі кошти на виконання судових рішень із загального фонду та залишити його спустошеним, що згодом може ускладнити вчасну виплату пенсій іншим чорнобильцям та афганцям".

Зараз ви читаєте новину «У Азарова попередили: у понеділок проти влади виступлять клони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути