неділя, 21 листопада 2010 18:45

У Азарова кажуть, що підприємці просто не розуміють яке їм щастя звалилося

У Азарова кажуть, що підприємці просто не розуміють яке їм щастя звалилося

Податковий кодекс написаний таким чином, щоб стимулювати співпрацю держави та бізнесу, тому цей документ висловлює ідеологію розвитку підприємництва. Про це заявила заступник міністра фінансів Тетяна Єфименко в ефірі одного з українських телеканалів.

Єфименко зазначила, що Податковий кодекс направлений на розвиток підприємництва і покликаний стимулювати партнерські відносини між державою і приватним капіталом.

"Податковий кодекс перший в історії держави України. Цей кодекс перший, який справді реалізує ідеологію розвитку підприємництва, ідеологію розвитку державно-приватного партнерства, ідеологію, яка дозволить зміцнити нашу державу", - підкреслила заступник міністра, яку цитує прес-служба Партії регіонів.

Заступник міністра також висловила переконання в тому, що Податковий кодекс зробить відносини між державою та бізнесом значно простішими і прозорими. "Я твердо впевнена в тому, що нинішній Податковий кодекс дійсно стане першим документом, який дозволить створити економічні правила в нашій державі, де кожен бізнесмен буде знати, яка в нього база оподаткування, скільки він повинен заплатити", - резюмувала вона.

Як повідомляла Gazeta.ua, 18 листопада Верховна Рада України прийняла в другому читанні і в цілому Податковий кодекс України. За це рішення проголосували 269 із 348 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

Зараз ви читаєте новину «У Азарова кажуть, що підприємці просто не розуміють яке їм щастя звалилося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

245

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути