Ексклюзиви
пʼятниця, 19 листопада 2010 20:23

Янукович не зволікатиме з Податковим кодексом - Азаров

Янукович не зволікатиме з Податковим кодексом - Азаров

Прем'єр-міністр України Микола Азаров сподівається, що закон про Податковий кодекс буде підписаний Президентом найближчим часом з тим, аби проект держбюджету на 2011 рік був внесений урядом на розгляд Верховної Ради і прийнятий парламентом до кінця цього року.

Про це він заявив сьогодні на брифінгу після засідання Ради глав урядів СНД.

"Україна має увійти в новий рік з бюджетом. Ця ситуація вимагає якомога швидшого набуття чинності закону (про Податковий кодекс – ред.). Звісно, перед підписанням цей закон має пройти всі необхідні юридичні процедури. Це займе певний час. Але ми виходимо з того, що на початку грудня, це найостанніший термін, бюджет, розрахований на новій податковій базі, має бути поданий до парламенту", – сказав Азаров.

Як повідомлялося, за словами голови парламенту Володимира Литвина, Верховна Рада 23-24 грудня планує прийняти державний бюджет на 2011 рік.

Він зазначив, що саме тому Верховна Рада має прийняти проект Податкового кодексу, який підпише Президент, щоб на основі цього кодексу прийняти держбюджет-2011.

При цьому він додав, що, за попередніми планами, 2-3 грудня ВР має розглянути проект держбюджету в першому читанні, а 23-24 грудня – прийняти в цілому.

18 листопада ц.р. Верховна Рада України 269 голосами прийняла в цілому Податковий кодекс України.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Янукович не зволікатиме з Податковим кодексом - Азаров ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути