неділя, 18 квітня 2010 22:20

У Януковича розсекретили "анти президентський" план Тимошенко

У Януковича розсекретили "анти президентський"  план Тимошенко
Заступниця глави Адміністрації президента Ганна Герман заявила, що отримала план опозиції з дискредитації Віктора Януковича.

Про це вона сказала у програмі Точка зору на УТ-1.

 "Нам привезли план, який опозиція, а саме Юлія Тимошенко, має для дискредитації української влади і президента. Одним із перших там стоїть пункт про те, щоб організовувати невдоволення, провокувати непорозуміння з журналістами, щоб показати президента України, як такого, що не шанує пресу", - сказала Герман.

Вона також повідомила, що Янукович особисто проконтролює справу про побиття журналістів у Львові "якимись людьми які назвали себе міліціонерами".

"Янукович створив при своїй Адміністрації комісію з розслідування. Дав завдання негайно з"ясувати  ситуацію з журналістами. Вже в понеділок (19 квітня) президент зустрінеться у Львові із цими журналістами.

Якщо з"ясується, що справді мало місце погане ставлення до журналістів, то буде зроблена миттєва реакція і будуть люди покарані. І покарані досить жорстко", - заявила заступниця глави Адміністрації президента.

"Ми будемо присікати на кожному кроці будь-які спроби будь-яких чиновників ущемлювати свободу слова", - пообіцяла Герман.

Нагадаємо, що 12 квітня у власній квартирі було затримано і доставлено на допит директора львівської газети "Експрес", попри те, що він знаходився у квартирі на одинці з двома своїми дітьми – 5-місячним немовлям та шестирічною дитиною.

Після цього міліціонери побили решту журналістів та редактора газети, які прийшли у слідчий відділ для з"ясування причин затримання директора. Окрім того, міліціонери розбили редакційну відеокамеру.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Януковича розсекретили "анти президентський" план Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути