Ексклюзиви
неділя, 04 листопада 2012 06:17

У 2004-му люди вийшли на Майдан не за Ющенка, а щоб захистити свою гідність – "свободівець"
5

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

Люди, які зібралися перед будівлею Окружної виборчої комісії №223 у Києві захищають своє волевиявлення та гідність, аналогічно, як у 2004 році на Майдані Незалежності.

Про це заявив один із лідерів ВО "Свобода" Андрій Мохник на мітингу перед будівлею ОВК №223.

"Ми з вами тут стоїмо не так за Левченка й "Свободу", а тому що сьогодні ми захищаємо волевиявлення громадян, – говорить він. – Точно так, як у 2004 році. Адже більшість тоді вийшли на Майдан Незалежності навіть не за Ющенка, а за те, щоб захистити свою гідність, проти того, щоби топтали його голос. І сьогодні ми робимо те саме".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Люди мають взяти й викинути цього рейдера "Пирипишима" з округу" – Мохник

"Я думаю, що ми зможемо домогтися справедливого результату вже дуже скоро. Тому що зараз в Апеляційному окружному суді на вулиці Московській наші адвокати відбивають юридичні атаки цього так званого рейдера "Пирипишима", – продовжив "свободівець".

Мохник також заявив, що "це початок кінця цієї злочинної влади".

"І коли вони будуть іти з тієї влади, то згадають, кому мають подякувати. Оцьому "Пирипишиму", який спровокував цю ситуацію, і який буде початком кінця цього режиму", – наголосив лідер "Свободи".

Нагадаємо, за результатами обробки Центральної виборчої комісії України 86,13% протоколів, поки що лідирує на 223 окрузі самовисуванець Віктор Пилипишин, який набирає 27,62% (23 359 голосів). У найближчого його конкурента опозиційного кандидата від ВО "Свобода" Юрія Левченка – 27,58% (23 328 голосів).

Зараз ви читаєте новину «У 2004-му люди вийшли на Майдан не за Ющенка, а щоб захистити свою гідність – "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

237

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути