неділя, 04 листопада 2012 02:58

"Люди мають взяти й викинути цього рейдера "Пирипишима" з округу" – Мохник
5

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

Олігарх і кандидат у депутати на 223 окрузі Віктор Пилипишин рейдерським способом намагається захопити волевиявлення громадян, однак люди мають не допустити цього.

Із таким закликом до мешканців Шевченківського району звернувся один із лідерів ВО "Свобода" Андрій Мохник на мітингу перед будівлею ОВК №223 у Києві.

"Пилипишин, чи як його тут називають "Пирипишим", сьогодні плює на громаду, на киян. На мешканців Шевченківського району "передусім" плює, нехтуючи всіма нормами права. Абсолютно рейдерським способом намагається захопити волевиявлення громадян", – заявив "свободівець".

"Коли ми поспілкувалися з юристами, насправді ж це фахівець із рейдерства "Пирипишим" сьогодні намагається застосувати той свій досвід рейдерства у виборчому процесі, – продовжує він. – І захопити результат народного волевиявлення. Для цього в нього є і юридична складова, і силова складова, й навіть адміністративна. Тобто він працює суто за рейдерською схемою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 223 ОВК зібралося півтисячі людей, комісія досі не працює

Мохник наголосив, що юристи називають одне "але", яке ламає найідеальнішу рейдерську схему.

"Можна забезпечити бездоганно рішення судів, можна відвалити купу грошей тим, хто буде щось там фальшувати, видавати відповідні документи, можна забезпечити силове прикриття цього рейдерського захоплення. Але якщо трудовий колектив має позицію, то він може взяти встати й викинути рейдерів із підприємства. Ось, що сьогодні треба зробити", – закликав "свободівець".

А потім додав: "Якщо проводити аналогії, то таким трудовим колективом є мешканці Шевченківського району, які віддали свої голоси за Левченка. І саме вони мають розпоряджатися цим волевиявленням і домогтися того, щоб результат був встановлений, і Юрій Левченко переміг, ставши народним депутатом".

Поки що на 223 окрузі лідирує самовисуванець Віктор Пилипишин, у нього 27,62% голосів. У "свободівця" Юрія Левченка – 27,58% голосів. ЦВК опрацьовано 86,13% протоколів.

Зараз ви читаєте новину «"Люди мають взяти й викинути цього рейдера "Пирипишима" з округу" – Мохник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути