пʼятниця, 24 лютого 2012 12:00

Тюремщики побачили, як стан здоров'я Іващенка покращується

Тюремщики побачили, як стан здоров'я Іващенка покращується

Стан здоров'я екс-заступника міністра оборони Валерія Іващенка покращується і він не потребує лікування у спеціалізованих закладах за межами СІЗО.

Про це заявили у Державній пенітенціарній службі.

Зокрема у пенітенціарній службі повідомили, що вчора, 23 лютого, на території Київського СІЗО за участі лікарів МОЗ та ДПтС було проведено комісійний огляд стану здоров'я Іващенка.

"За результатами медичного огляду членами комісії було констатовано, що з 24 січня п.р. В.Іващенко відмічає деяке покращання стану свого здоров'я, зменшення больового синдрому. Загальний стан хворого лікарями визнано задовільним", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іващенку у СІЗО загрожує параліч - адвокат

В акті комісійного огляду також зазначено, що лікування у спеціалізованих закладах охорони здоров'я за межами Київського СІЗО ув'язнений не потребує, наголосили тюремщики.

Наразі Іващенко продовжує в повному обсязі отримувати лікування в умовах медичної частини Київського СІЗО, призначене за результатами попередніх комісійних оглядів фахівців МОЗ України, запевнили у пенітенціарній службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд не зглянувся на те, що Іващенко заледве стоїть, і не випустив його із СІЗО

Також там наголосили, що за результатами вчорашнього комісійного огляду  Іващенку призначено додаткове медикаментозне та фізіотерапевтичне лікування, яке буде проводитись в межах Київського СІЗО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Іващенка підозра на онкологію

"Стан здоров'я Іващенка продовжує перебувати під динамічним спостереженням медперсоналу Київського СІЗО", - наголошується у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Тюремщики побачили, як стан здоров'я Іващенка покращується». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути