середа, 09 січня 2013 16:57

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тюремники знову відверто брешуть - "Батьківщина"

Державна пенітенціарна служба України знову вдалася до відвертої брехні, коментуючи події навколо лідера опозиції Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Батьківщини".

Так, прес-служба Об'єднаної опозиції зазначає, що заступник начальника управління ДПтС у Харківській області Андрій Лапінський на брифінгу у Харкові заявив про наявність двох відеокамер у палаті Тимошенко і ще однієї - в коридорі.

 

Разом з тим, в "Батьківщині" повідомляють, що насправді на 9-му поверсі Харківської Центральної клінічної лікарні №5, де утримується Юлія Тимошенко, встановлено вдвічі більше камер, ніж було заявлено Пенітенціарною службою, – а саме шість.

Це підтверджують матеріали адміністративної справи, яка слухалася в Окружному адміністративному суді міста Київ за позовом Тимошенко про визнання неправомірними дій Державної пенітенціарної служби, Міністерства охорони здоров'я, Качанівської виправної колонії, головного управління МВС в Харківській області, додають в прес-службі. План-схема, на якій позначено 6 камер відеоспостереження, була надана суду Головним управлінням МВС України в Харківській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Генпрокуратурі відповіли на заяву Луценка: Кузьмін - не злочинець

"Таким чином, тюремники зухвало збрехали, як це було вже не раз, коли вони бралися коментувати події навколо Юлії Тимошенко", - підкреслили в "Батьківщині".

Зараз ви читаєте новину «Тюремники знову відверто брешуть - "Батьківщина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути