пʼятниця, 23 березня 2012 09:57

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тюремники нарахували вже більше 50 відмов Тимошенко лікуватися

Тюремники нарахували вже більше 50 відмов Тимошенко лікуватися
У Качанівській колонії заявляють про наявність всх необіхних медзасобів. Фото: cit.ua

Харківські лікарі 22 березня у черговий раз запропонували екс-прем'єру Юлії Тимошенко, яка перебуває в Качанівській колонії, пройти курс терапевтичного лікування та комплекс реабілітаційно-оздоровчих процедур, від чого вона відмовилася.

Про це повідомила Державна пенітенціарна служба.

"Ю.Тимошенко знову відмовилася підписати запропоновану згоду ("Інформована згода пацієнта на медичне втручання". - ред.) і почати заплановане лікування. Про це було складено відповідний акт", - сказано в повідомленні.

"Лікарі МОЗ у присутності начальника медико-санітарної частини Качановскої виправній колонії в черговий раз звернули увагу Ю.Тимошенко на наявність медичних показань для проходження призначеного лікування висококваліфікованими (в тому числі німецькими) лікарями і забезпеченість установи необхідним медичним обладнанням та медпрепаратами. Разом з цим, лікарі повторно попередили засуджену про її особисту відповідальність за стан її здоров'я надалі при відмові від рекомендованого лікування", - підкреслила пенітенціарна служба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Європейського суду відправили документи про те, як добре сидиться Тимошенко в колонії

У повідомленні також зазначено, що за період перебування в установах пенітенціарної відомства Тимошенко більше 50 разів відмовлялася від медоглядів, інструментальних та лабораторних досліджень, а також протягом лютого-березня 3 рази відмовлялася від лікування.

Зараз ви читаєте новину «Тюремники нарахували вже більше 50 відмов Тимошенко лікуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути