субота, 23 лютого 2013 09:34

Тягнибок жартома порадив владі замість ГТС здати в оренду зруйновані дороги

Тягнибок жартома порадив владі замість ГТС здати в оренду зруйновані дороги
Олег Тягнибок. Фото: lb.ua

За дружбу з Росією має бути якась певна ціна і нею може стати українська газотранспортна система.

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" сказав лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок.

"За дружбу з Росією має бути якась певна ціна. Росія завжди по відношенню до України вела зухвалу і зверхню політику. Ми в Україні мали б розуміти, що Росії пальчик не можна давати облизувати, бо відкусять по лікоть", - наголосив він.

Тягнибок додав: "Ми почули (під часу "Діалогу з країною" президента — ред.) деякі месиджі від президента України і очевидно, що тією ціною буде українська газотранспортна система. Невже ви не розумієте, що будь-які договори з Росією це є рух в односторонньому порядку? Україна має все віддати, Україна має щось зробити, а Росія має все забрати. Вони не розуміють мови діалогу. Вони не розуміють, що нормальні стосунки, це коли ти чимось поступаєшся. І будь-які такі кроки щодо вступу до Митного союзу перекриють нам шлях до Європи".

Лідер "Свободи" зауважив, що українська влада має врешті дати чітку відповідь щодо того, куди вона рухається - на захід, чи на схід.

"З іншої сторони, Росія також не так просто дивиться на ігри української влади: то ми з Європою, то ми з Росією. І Європа, і Росія, та і українське суспільство потребують чіткості: або сюди, або туди. Співпрацювати потрібно з усіма. Але стратегічний напрямок має бути один. Найважливіше, щоби теперішній режим за час свого правління не здав стратегічні об'єкти України, зокрема ГТС".

Коментуючи слова Януковича, що ГТС може бути передана в оренду, Тягнибок пожартував: "Ви би краще в оренду наші дороги віддали, які повністю зараз нікому не потрібні і зруйновані".

 

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок жартома порадив владі замість ГТС здати в оренду зруйновані дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути