неділя, 10 березня 2013 10:47

Тягнибок впевнений, що переможе Януковича в другому турі

Тягнибок впевнений, що переможе Януковича в другому турі
Фото: Корреспондент.net

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок вважає, що може перемогти Віктора Януковича на президентських виборах.

Про це він заявив у інтерв'ю Радіо Свобода.

"Янукович вийде зі мною в другий тур, і що? Ви думаєте, що він переможе? Теж такий міф запустили – мовляв, єдиний, в кого може виграти Янукович – це в Тягнибока. Повна маячня! Тому що, по-перше, вибори будуть ще через 2,5 роки, ситуація для Януковича все гірша і гірша", – зауважив Тягнибок.

Також він впевнений, що і в разі дострокових виборів матиме значну підтримку.

"Група "Рейтинг" оприлюднила днями дані. Другий тур – Тягнибок і Янукович, від всіх які беруть участь у виборах, Тягнибок набирає 26%, а Янукович вже 25%. А подивіться на динаміку. Рік тому в другому турі, я, як ймовірний кандидат, набирав 24%, тепер вже набираю 32%, так що динаміка росте", – наголосив політик.

"До речі, це теж є один з таких міфів, щоб компрометувати мене, щоб пересварити опозицію. Розумієте, вони закидають такі хробачки. Ми зараз і з Кличком, і з Яценюком маємо дуже добрі взаємостосунки і координуємо свої дії, а тут вони запускають: а от Кличко то, а Яценюк такий, а Тягнибок такий. Мета одна – розсварити опозицію, по-перше. І по-друге, давайте, згадаємо, а хто ту мульку розказав перший про другий тур? Чечетов розказав! Тобто Чечетов не тільки рукою керує у Верховній Раді. А потім деякі ЗМІ, деякі московські політтехнологи підхопили це і почали про це говорити. Мета яка? Відволікти від злободенних економічних проблем – раз, і друге – посварити опозицію між собою. Не вдасться їм того. Ми прекрасно розуміємося. Ми знаходимо спільну мову і ми усвідомлюємо, що питання президентських виборів зараз є ще зовсім неактуальне. Хто хоче – хай собі розказує, але між нами є абсолютно повне розуміння і ви побачите: все буде добре", – резюмував Олег Тягнибок.

Також Тягнибок заявив, що у разі необхідності може балотуватися в мери Києва.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок впевнений, що переможе Януковича в другому турі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

649

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути