четвер, 26 липня 2012 15:42

Тягнибок: "У нас у парламенті рука не здригнеться зробити все на користь України"

Тягнибок: "У нас у парламенті рука не здригнеться зробити все на користь України"
Олег Тягнибок розповів, чим займатиметься у парламенті. Фото: rospres.com

Об'єднана опозиція та ВО "Свобода" оприлюднить тексти усіх законопроектів, які збираються приймати у новому парламенті.

Про це на прес-конференції у Києві сказав лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Ми оприлюднемо не просто перелік законопроектів, а й тексти законопроектів, бо назва закону ще не означає, що всередині цей закон є таким, за який можна якраз голосувати, - запевнив він. - Інша справа, що протягом останнього року, в період наших спілкувань ми просто так часу намарно не втрачали. Все таки у нас працювала дуже активно юридична група, яка, власне, і обговорювала різні ідеологічні відмінності, які є між нашими політичними силами і спільні законопроекти, які ми будемо ухвалювати і за які ми будемо голосувати всередині парламенту".

Тягнибок пообіцяв, що відповідна інформація буде подаватися періодично під час всієї передвиборної кампанії.

Він також розповів, що, в першу чергу, буде робити опозиція у парламенті: "Однозначно, це є закон про імпічмент президента. Ви знаєте, що у нас існує факт можливість імпічмент, але немає механізму. Однозначно, це є постанова про відставку в повному складі уряду Азарова-Тігіпка-Табачника. Однозначно, це закони, які будуть регулювати тотальні відкликання депутатів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тягнибока заявили, що не обіцятимуть виборцям "манни небесної"

Тягнибок додав: "Звісно, що це цілий перелік законів із соціально-економічної та гуманітарної сфер. Зрозуміло, що одним із першочергових буде закон із захисту української мови, виходячи із тих підлих планів, які сьогодні готує кримінально-олігархічна влада в Україні.

Він запевнив, що опозиція у новому парламенті робити все на благо України: "Якщо рука наших громадян не здригнеться віддати свої голоси за українську опозицію, то я переконаний, що у нас у парламенті та при владі рука не здригнеться зробити все на користь України та українців".

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок: "У нас у парламенті рука не здригнеться зробити все на користь України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути