середа, 29 січня 2014 23:07

Тягнибок про закон Мірошниченко: Визнавати такі закони не можна

Тягнибок про закон Мірошниченко: Визнавати такі закони не можна
Фото: novostey.com
Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок розкритикував прийнятий закон про амністію авторства народного депутата фракції Партії регіонів Юрія Мірошниченка, зазначивши, що з його допомогою влада визнає, що "бере заручників".

"Насправді тільки що в парламенті був прийнятий закон про заручників. Влада сама визнала, що бере заручників, як терорист, щоб потім звільненням цих заручників торгувати", - сказав він журналістам після позачергової сесії парламенту.

Тягнибок додав, що закон прийнятий з жорстким порушенням Регламенту Верховної Ради, оскільки він не обговорювався в профільному комітеті, і він не повинен був ставитися на голосування першим.

"Це голосування було абсолютно нелегітимним. Визнавати такі закони теж не можна. Влада звикла вже приймати закони з порушенням регламенту і Конституції, виходячи зі своєї політичної доцільності", - підкреслює він.
Зараз ви читаєте новину «Тягнибок про закон Мірошниченко: Визнавати такі закони не можна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути