субота, 19 листопада 2011 14:30

Тягнибок назвав дві речі, які спричинять колапс в Україні

Тягнибок назвав дві речі, які спричинять колапс в Україні

Всеукраїнське об'єднання „Свобода" не сприймає урядовий проект закону "Про ринок землі" і вважає, що його ухвалення призведе до непередбачуваних наслідків.

Про це Gazeta.ua заявив лідер ВО „Свобода" Олег Тягнибок, коментуючи прийняття Верховною Радою за основу вищезгаданий законопроект.

„Ми його оцінюємо категорично несприятливим. Ухвалення такого закону в цілому може спричинити дуже серйозну хвилю протестів людей", - спрогнозував політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада відправила землю на допрацювання

За його словами, у нинішній ситуації можуть бути лише дві мотивації, коли українці реально можуть вийти на вулицю і почати відстоювати свої права жорсткими, рішучими діями.

„Це фальсифікація виборів, тобто обдурювання громади і продаж землі", - уточнив Тягнибок.

Він наголосив, що дехто ще не усвідомлює, які наслідки може нести ухвалення подібного закону. „На жаль, влада не прислуховується до думки громади", - сказав націоналіст.

Свободівець зауважив, що його партія вже протягом півтора роки намагається провести референдум з приводу заборони продажу землі сільськогосподарського призначення в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівці" пообіцяли нагодувати "жирні морди" депутатів землею

„Але він постійно блокується то ЦВК, то місцевими органами влади. Ми проводимо масові акції протесту. Люди не хочуть цього земельного ринку і розуміють, що він може призвести до певного колапсу споконвічних цінностей, які формувались серед українців", - резюмував Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок назвав дві речі, які спричинять колапс в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути